ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339





Με επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος από το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. ΄΄Ελευθέριος Βενιζέλος΄΄ η καθιερωμένη επίδειξη-γιορτή, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των προπονήσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
Στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού βρέθηκαν πάνω από 110 αθλήτριες από 3-12 ετών, δηλαδή εκπροσωπήθηκαν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος (τα μαζικά-ακαδημίες, το προαγωνιστικό και το αγωνιστικό), ενώ την επίδειξη παρακολούθησαν αρκετοί γονείς των κοριτσιών, αλλά και φίλοι του αθλήματος, που σίγουρα έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα το οποίο παρακολούθησαν, γι' αυτό άλλωστε χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.
 
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Γιατρουδάκη, ενώ από την πλευρά του, ο έφορος Ρυθμικής Γυμναστικής Γιάννης Στεφανογιάννης, αναφέρθηκε στη φετινή διοικητική αναδιοργάνωση του τμήματος, στην απόκτηση όλου του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού, καθώς και στη συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος (του μοναδικού στην Κρήτη) τόσο σε ημερίδα, όσο και σε πανελλήνιους αγώνες στην Αθήνα.

Στη συνέχεια ανέλαβαν... δράση τα κορίτσια και παρουσιάστηκαν ομαδικά προγράμματα από το προαγωνιστικό, αγωνιστικό, χορευτικό και τα μαζικά τμήματα, ενώ ατομικά προγράμματα (με σχοινάκι, μπάλα, κορίνες, στεφάνι, κορδέλες) εκτέλεσαν οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος, Μπυράκη Στέλλα, Τερεζάκη Έλενα, Καλοριζικάκη Μαρία, Φυτράκη Ιωάννα, Κλωθάκη Βάσω και Κουρουμπλή Ισαβέλλα.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ  QUICK-FILM) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου