ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339




   

     Για μια ακόμη χρονιά το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος "έκλεισε" τη σεζόν διοργανώνοντας την καθιερωμένη επίδειξη-γιορτή που έγινε στο κλ. Κλαδισού  την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, στην οποία συμμετείχαν κορίτσια ηλικίας 4-12 ετών. [Δείτε φωτογραφίες εδώ].


Οι νεαρές αθλήτριες, που ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος, παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία (κάτι που επιβραβεύθηκε με θερμό χειροκρότημα από τους αρκετούς θεατές που ήταν στις κερκίδες) τα προγράμματά τους (ομαδικά χορευτικά από τα μαζικά τμήματα και τις ακαδημίες - ατομικά από το προαγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα).
Πριν την έναρξη των επιδείξεων, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Γιατρουδάκης, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία του αντιπροέδρου του συλλόγου και εφόρου ρυθμικής γυμναστικής Γιάννη Στεφανογιάννη.  


* Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής κάνει... τις διακοπές του και θα επιστρέψει στη "δράση" τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, οπότε και θ' αρχίσουν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν. Η ακριβής ημερομηνία, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν έγκαιρα γνωστές,  με σχετική ανακοίνωση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου