ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339




Για μια ακόμη χρονιά το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος "έκλεισε" τη σεζόν διοργανώνοντας την καθιερωμένη επίδειξη-γιορτή που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, στην οποία συμμετείχαν κορίτσια ηλικίας 4-12 ετών. [Δείτε φωτογραφίες εδώ].



Οι νεαρές αθλήτριες, που ανήκουν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του τμήματος Ρυθμικής, παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία (κάτι που επιβραβεύθηκε με θερμό χειροκρότημα από τους θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες) τα προγράμματά τους (ομαδικά χορευτικά από τα μαζικά τμήματα - ατομικά από το προαγωνιστικό και το αγωνιστικό τμήμα).
Πριν την έναρξη των επιδείξεων, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Γιατρουδάκης, απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία του αντιπροέδρου του συλλόγου και εφόρου ρυθμικής γυμναστικής Γιάννη Στεφανογιάννη.  


* Τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής ξεκίνησαν τις διακοπές τους και θα επιστρέψουν στη "δράση" τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, οπότε και θ' αρχίσουν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν. Η ακριβής ημερομηνία, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν έγκαιρα γνωστές, με σχετική ανακοίνωση στην παρούσα ιστοσελίδα και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


*  [Για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες στο σκληρό σας δίσκο ή σε USB stick: κάντε κλικ στη φωτογραφία που θέλετε, πατήστε δεξί κλικ στη μεγάλη φωτογραφία που θα ανοίξει και επιλέξετε ''Aποθήκευση εικόνας ως'', διαλέγοντας το μέσο που θα την αποθηκεύσετε.  Μπορείτε, επίσης, να στείλετε τη μεγάλη φωτογραφία απευθείας στο Facebook, το Twitter ή άλλα δίκτυα, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί].

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου