ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339






 Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική, ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για κορίτσια ηλικίας από 3,5 ετών.  Ο σύλλογος διαθέτει  εξειδικευμένες καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, κατάλληλη αίθουσα με αγωνιστικό δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

     Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα από τα ομορφότερα  αθλήματα που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες) σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις, που χαρίζουν υγεία, χάρη και ευλυγισία.  [Πληροφορίες:  Τόνια Σηφάκη  6978-613065].

Θα λειτουργήσουν, επίσης:

α)  Αερόμπικ - Ζumba - Pilates:  για ενήλικες, από εξειδικευμένη aerobic, zumba και pilates Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (instructor).  [Πληροφορίες: Κατερίνα Μανιουδάκη 6973-563651 ].

β)   Γενική γυμναστική (γυμναστράδα): η νέα τάση στη γυμναστική, που ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, τώρα για πρώτη φορά και στα Χανιά!  Ένας υπέροχος συνδυασμός γυμναστικών ασκήσεων με μουσική και χορό! [Πληροφορίες:  Αγγελική Μπιρουράκη 6983-369339].



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου