ΡΥΘΜΙΚΗ / ΓΕΝΙΚΗ / ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος - Χανιά - Πληροφορίες/Εγγραφές 6983-369339





 Ο Γ.Σ. ΄΄Ελ. Βενιζέλος΄΄ με πολυετή πείρα στη Ρυθμική Γυμναστική,  σας προσκαλεί να γνωρίσετε ένα από τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά Ολυμπιακά αθλήματα, μέσα από τα  τμήματά του, για κορίτσια από 3,5 ετών.  Ο σύλλογος διαθέτει  καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής με την ειδικότητα της Ρυθμικής, κατάλληλη αίθουσα με αγωνιστικό δάπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών και όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.
    
Η Ρυθμική Γυμναστική είναι μια σύνθεση τέχνης και αθλητισμού, που συνδυάζει το χορό, τη μουσική και τη χρήση οργάνων (μπάλα, σχοινάκι, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες), σε απόλυτη αρμονία με γυμναστικές ασκήσεις.  Είναι το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες και να αποκτήσουν αρμονία, χάρη, ευλυγισία και έκφραση στην κίνηση.
   
Γενική - Ακροβατική Γυμναστική:  Αποτελείται από στοιχεία ρυθμικής γυμναστικής, ακροβατικής και χορού.  Είναι ομαδικό άθλημα, που αναπτύσσει τη μυϊκή δύναμη, την ισορροπία, την ευλυγισία και καλλιεργεί το ρυθμό και την εναρμόνιση της κίνησης με τη μουσική.

Πληροφορίες/Γραμματεία:  κ.  Τόνια  6978-613065.
_____________________________________________________________________

Νέα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής  στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fitness Motivation.
Πληροφορίες-Εγγραφές:  Κατερίνα 6973-563651, Fitness Motivation 28210-64199.
_____________________________________________________________________

Νέα τμήματα στον Ταυρωνίτη από Τρίτη 2 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες - Εγγραφές:  Αγγελική Μπιρουράκη 6983-369339.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου